top of page
Anchor 1

WIE IS SAMMY VAN DE VELDE

 

 

In 2004 ben ik gestart bij VIDEOHOUSE. Zij hebben me de kans gegeven om in de TV wereld mijn ding te doen.

Mijn eerste functie was monteur bij TV BRUSSEL. Hier heb ik alle knepen van het vak geleerd. Al snel kon ik mijn functie uitbreiden als mixer en ook klankman door mijn ervaring met geluid als DJ.

Nu kon ik ook de baan op als multiman. Terplaatse meegaan als klankman en direct monteren. Ondertussen heb ik mezelf AVID aangeleerd om zo andere programma's te kunnen doen. Zo ben ik al snel bij VTM en VITAYA leuke programma's gaan monteren.

 

Na 4 jaar ben ik naar EXIT 399 gegaan. Een klein Post Productiehuis die vooral RODE LOPER, STUDIO 1 en PANORAMA maakten. Entertaiment en sport, dit is waar ik super in ben! Een reportage beter maken door het grafisch te pimpen.

Panorama was dan weer een goede leerschool om langere documentaires te maken. 

 

2 jaar later ben ik bij deMENSEN terecht gekomen. Dit voor een programma vol met actie en sport en avontuur. TOMTESTEROM.

Na het avontuur kwam REIZEN WAES. Een ander soort van reisbeleving. Door al lang met Tom samen te werken, mocht ik deel uit maken van de WvsW ploeg. De beste ervaring ooit!

Ondertussen was ik mijn regie skills wat aan het ontwikkelen door generieken en bumpers te maken voor verschillende programma's.

AWARDS & PRIJZEN

 

 

Vlaamse Televisie ster entertainment : TOMTESTEROM

Vlaamse Televisie ster entertainment : REIZEN WAES

Vlaamse Televisie ster entertainment : WvsW

Grand Award Hamburg: WvsW

Gouden Roos: Down The Road

​Best Non-fictie Zilver award : The Bachelorette

JCI Beste Voorzitter 20-21

CONTACT

Je kan me telefonisch bereiken op:

Tel: +32 477 18 50 12

 

Een groot idee wordt nu gevormd. Ik stuur je snel een antwoord.

bottom of page